Lækker, funktionel og utraditionel 3 værelses lejlighed i hjertet af Aalborg.


Badevaerelse [1].JPG

Badevaerelse [2].JPG

Koekken [1].JPG

Koekken [2].JPG

Koekken [3].JPG

Koekken [4].JPG

Sovevaerelse [1].JPG

Sovevaerelse [2].JPG

Sovevaerelse [3].JPG

Sovevaerelse [4].JPG

Stue [1].JPG

Stue [2].JPG

Stue [3].JPG

Stue [4].JPG

Udsigt.jpg

Vaerelse [1].JPG

Vaerelse [2].JPG

Vaerelse [3].JPG

Tæt på alle indkøbsfaciliteter og 2 minutter fra alle gågader – alligevel ligger lejligheden uforstyrret af trafikstøj, med udsigt over byens tage.

Lejligheden ligger på 5. sal og muligheden for at inddrage 6. sal til hems og uforstyrret tagterrasse mod gården foreligger. (Endelig godkendelse fra Teknisk Forvaltning mangler endnu, men sagen behandlespå nuværende tidspunkt.) Så fremt endelig tilladelse gives er lejligheden af mægler vurderet til 1.150.000.

Lejligheden på 75 m2 indeholder entré, godt lyst arbejdsværelse med stort skab, stor stue, dejligt lyst soveværelse med ”fjordkig”, lyst badeværelse med ny vaskemaskine og lyst køkken med god spiseplads til seks personer i åben forbindelse til stuen. Køkkenet har nyt stort køleskab med stor fryser.
Skunken i stuens skråvægge er udnyttet til flotte og meget rummelige skabe, der løser alle problemer med opbevaring.

Der er et godt sammenhold i ejerforeningen, som har god økonomi(500.000+), hvilket betyder at det nye tag og facaderenoveringen der efter al sandsynlighed finder sted i år ikke har indflydelse på de månedlige fællesudgifter.

Til ejerforeningen hører stor fælles terrasse med grill.

Pris: 968.000 Udbetaling: 50.000
Månedlig ydelse (ca.): Brutto: 6.400 Netto: 5.500

Der er mulighed for nedslag i prisen ved hurtig handel

Du er velkommen til at ringe og få en rundvisning på tlf: 29727070 eller 29726060 eller sende en mail, hvis du skulle have spørgsmål: ux@stofanet.dk